Huoltopalvelut 2018-01-16T20:39:38+00:00

Kuljetuksissa sopimuskumppanimme ovat Posti, Shenker ja Postnord. Matkahuolto ei sijaitse meitä lähellä näin ollen meillä ei ole sopimusta heille. Emme siis nouda toimituksia Matkahuollosta vaan huoltoon tulevat tuotteet tulee toimittaa suoraan meille tai noudettavaksi Postista.

Huollon yhteystiedot:

Euro Counters Oy / huolto
Valuraudantie 6
00700 Helsinki
Puh. 044 2770 340

Käyttöohjeet saat sähköpostiin pyytämällä ne osoitteesta: huolto@eurocounters.fi

Huollon ja huoltopartnerien paikkakunnat

  • Helsinki ja Tampere
  • Rovaniemi ja Oulu
  • Lappeenranta ja Kuopio
  • Vaasa ja Turku
  • Jyväskylä

Rahavaakalaskureiden ja työajanseurantajärjestelmien tekninen tuki palvelee numerosta 044 2770330.

Tuotetakuu

Takuu kattaa tuotteessa olevat rakenne- ja valmistevirheet. Emme vastaa virheistä, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai asennus- ja käyttäjävirheistä. Takuu ei kata purku-, asennus-, ja kuljetuskustannuksia. Takuu ei myöskään kata välillisiä kustannuksia tai epäsuoria vahinkoja kuten esim. käyttöhyödyn menetystä. Korjaamme viipymättä meille toimitetun viallisen tuotteen tai lähetämme korvaavan tuotteen tilalle.

Kesällä sääilmiöt kuten ukkonen ja salamointi voivat aiheuttaa jännitepiikkejä ja ylijännitettä sähköverkkoon. Myös myrskyssä sähkölinjojen päälle kaatuneet puut voivat aiheuttaa sähköpiikkejä, jotka voivat kulkea useita kilometrejä sähköverkossa. Suosittelemme edullista ylijännitesuojaa jatkuvasti sähköverkossa oleville koneille, esim. rahanvaihtajille.